19 Sep
white

Boja čistoće i alabastera. Poznati sin Toskane je stvorio neke od svetskih remek dela… Naši šefovi su inspirisani da učine isto.

Naša tradicionalna peć na drva je proizvedena od Napuljskih zanatlija i napravljena je ciglu po ciglu da dostigne toplotu veću od 400 stepeni.
Mi smo odličan italijanski restoran koji vodi računa da je svako jelo napravljeno samo od najfinijih prirodnih sastojaka i kuvano na tradicionalni italijanski način. Služimo samo najfinije meso i morske plodove, najsvežije povrće i hleb koji se sprema dnevno. Svako jelo se priprema sa duhom autentične italijanske duše i budi čula ukusa pri svakom zalogaju.

Testo za picu se takođe priprema u našim prostorijama, koristeći samo tradicionalno italijansko brašno i uvek je sveže i pripremljeno za svaki novi dan. Pica sosovi su napravljeni samo od najkvalitetnije loze italijanskih paradajza i prelivena 100% mocarelom, odabranog mesa i povrća, lekovitog bilja i začina. Svaka pica je ručni rad od strane našeg Pizzaiolo/a (Pizza Chef) koji su stekli iskustva od najboljih kuvara iz Italije.

 

LEAVE A REPLY